KIES-COACH

  • begeleiding van kinderen bij een echtscheiding
  • leert ze op te komen voor zichzelf en emoties te uiten
  • individueel of in groepsverband

kleinschalig, veilig en vertrouwd

DICHTBIJ JE KIND

KindercoachBreda is een aan huis gevestigde praktijk die is opgericht door Marleen van de Ven. Kinderen voelen zich snel bij haar op hun gemak en als coach heeft zij de gave om ├ęcht contact met je kind te maken en zo tot hem of haar door te dringen.

GEDIPLOMEERD KINDERCOACH

Marleen heeft HBO-Verpleegkunde, de cursus How2Talk2Kids en een erkende opleiding tot kindercoach (BGL&Partners) succesvol afgerond. Ze is gediplomeerd KIES-coach en -omgangsbegeleider (Kinderen In Echtscheiding Situatie), met specialisaties in Het Jonge Kind, Het Individuele Kind en Gescheiden Opvoeden. Daarnaast is Marleen gecertificeerd KinderTolk. Via de methode (PresentChild ®) helpt zij kinderen via hun ouders.

PROFESSIONALITEIT

KindercoachBreda is aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC (lidnummer 117459). Leden van ABvC verplichten zichzelf tot regelmatige bijscholing om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Ook moeten ze deelnemen aan intervisiegroepen waardoor hun professionaliteit wordt gewaarborgd. De werkzaamheden van KindercoachBreda vallen onder de klachtenregeling van ABvC.

Praktijk foto 1
Praktijk foto 2